novinky 

Pôvodný britský Disney+ seriál Zachráňme naše družstvo s Davidom Beckhamom bude mať premiéru exkluzívne na Disney+ 9. novembra

Streamovacia služba Disney+ dnes oznámila, že pôvodný britský seriál Zachráňme naše družstvo s Davidom Beckhamom (Save our Squad with David Beckham) bude mať premiéru exkluzívne na Disney+ v stredu 9. novembra. Pri tejto príležitosti zverejnila aj prvú upútavku a fotografie zo seriálu.

Seriál Zachráňme naše družstvo s Davidom Beckhamom je dojímavý dokument, v ktorom sa David Beckham vracia k svojim koreňom vo Východnom Londýne, aby mentoroval mladý futbalový tím Westward Boys. Seriál vznikol v koprodukcii s produkčnou spoločnosťou Twenty Twenty, ktorá je držiteľom cien BAFTA a RTS, a so štúdiom Studio 99, medzinárodným kreatívnym a produkčným štúdiom, ktoré spoluzaložil David Beckham. Futbalový tím, o ktorom je reč, sa nachádza na chvoste svojej ligy a čelí ešte väčšiemu prepadu. Nie je to však len taká hocijaká liga… Je to tá istá liga, v ktorej hrával David ako malý chlapec. V spolupráci s hlavnými trénermi sa preto slávny futbalista pokúsi osud tímu zvrátiť.

V exkluzívnej upútavke sa David Beckham vracia k svojim koreňom vo Východnom Londýne s ambíciou pomôcť Westward Boys zvíťaziť. Zábery ukazujú, ako mentoruje mladé mužstvo a rozdáva rady a povzbudenie k dokonalému voľnému kopu, aby aj tento tím dokázal „blafovať ako Beckham”.

Seriál Zachráňme naše družstvo s Davidom Beckhamom vychádza zo záväzku spoločnosti Disney získavať, vyvíjať a produkovať pôvodnú tvorbu. Len v regióne EMEA plánuje Medzinárodný obsahový a prevádzkový tím spoločnosti Disney do roku 2024 zrealizovať 60 lokálnych produkcií, keďže naďalej spolupracuje s vynikajúcimi tvorcami a špičkovými producentmi.

Komentujte cez Facebook

Related posts